Børnetandpleje

Home / Børnetandpleje

Alle børn har pr. 01.01.2018 frit valg. Det betyder at I som forældre selv kan vælge om i ønsker privat tandlæge eller kommunalt. Ønsker I jeres barn skal gå hos os, vil der være en egenbetaling på 35 %. Hvis barnet er medlem af Sygeforsikring danmark vil der kunne opnås yderligere tilskud. læs mere her https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/boernetandpleje

Ønsker du at tilmelde dit barn her i Tandlægehuset skal du kontakte koegetand@koege.dk.

Unge på 16 og 17 år kan vælge mellem at modtage gratis tandpleje ved en af de kommunale tandklinikker eller at modtage tandpleje ved en privatpraktiserende tandlæge efter eget valg med 100% kommunal betaling. Ved valg af privatpraktiserende tandlæge skal den unge være tilmeldt Den Kommunale Tandpleje. Hent blanketten til tilmelding HER. Behandlingen må ikke starte, før tilmeldingen er registreret. Manglende tilmelding medfører 100% egenbetaling.

Du kan læse mere om Køge Kommunes tandplejes retningslinjer HER

Du kan ikke tilmelde fra din smartphone. Har du problemer med linket, anbefaler vi at skifte browser eller du kan sende en mail til Køge Kommunes tandpleje til koegetand@koege.dk.

Barnet vil normalt blive tilknyttet samme tandlæge som resten af familien.

Vi lægger stor vægt på at kunne yde smertefri behandling og tilbyder bl.a. lattergas som et nemt og effektivt beroligende middel for børn.
Desuden kan børn og voksne altid få tilbudt høretelefoner med musik til hjælp med afslapning.