Nye patienter er meget velkomne hos os

 

Tandlægeskift
Før du kommer til klinikken er det en god ide, hvis du kan oplyse os hvor du tidligere har gået til tandlæge. På den måde kan vi indhente journal og røntgenbilleder inden du kommer på klinikken, derved er vi endnu bedre forberedt til dit første besøg. Ved det første besøg vil vi lave en diagnostisk grundundersøgelse. Finder vi noget som kræver behandling eller ekstra opmærksomhed vil vi snakke med dig om det. Sammen med dig, lægger vi netop den plan for dine tænder der passer til dig.

Afbud
Alle kan blive forhindret i at komme til en aftalt tid hos tandlægen. Det er derfor helt iorden at du melder afbud og får flyttet din tid. Vi vil dog bede dig om at ringe til os senest 12 timer før, da vi har patienter på venteliste, som gerne vil behandles hurtigst muligt. Vi tillader os derfor at udskrive en udeblivelsesregning på 263 kr for en udeblivelse fra aftale op 30 minutter. Udeblivelseshonoraet stiger, hvis den aftalte tid er længere. Der vil altid blive afregnet kontant umiddelbart i forlængelse af en konsultation. Vi acceptere alle korttyper. Såfremt du skal gennemgå et større behandlingsforløb, indbetales et aftalt acconto inden behandlingen igangsættes. Det resterende beløb betales når behandlingen afsluttes.
Parkering
Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor klinikken
Offentlig transport
Det tager kun 10 min at gå fra Borup Station til klinikken
Tandlægeskræk

 

Vi vil yde vores bedste for at tage os godt af dig, så dit besøg på klinikken lever op til dine behov og forventninger. Dette er vigtigt for os.